I lager.

E-bok: Överlevnad - Grunder

95 kr

E-boken från Nordic Overland om grundläggande överlevnadskunskap med inriktning på nordisk vildmark.

Vill du hellre läsa den via iTunes så klicka här!

Tillsammans med länkade Youtubeklipp i boken, och en hel del praktiska övningsmoment hoppas vi kunna göra läsningen till en interaktiv, intressant och lärande upplevelse som ger dig goda kunskaper om hur du kan ta hand om dig själv och dina närstående om du skulle hamna i en nödsitation i vildmarken. 


Du kommer bland mycket annat få lära dig: 

- Skydd mot kyla, väder och vind
- Bivackskydd
- Göra upp eld
- Vart du hittar, och hur du renar dricksvatten
- Tillkalla hjälp
- Åtgärder vid förflyttning
- Packning och utrustning
- Skor, kängor och fötter


Men, vad skiljer då denna boken från alla andra handböcker inom överlevnad? Jo, dels så går vi in på grundläggande principer för krisberedskap, men framförallt får du en grundlig genomgång om hur du optimerar dig själv som person för långvarig hälsa, maximal prestationsförmåga och hållbar fysisk status. 

Och nej, du kommer inte få några strikta, tråkiga träningsprogram att följa slaviskt. Däremot kommer du lära dig hur du ska omsätta principerna för optimal prestation på ett logiskt och intuitivt sätt utan risk för överträning eller kompromiserade hälsoeffekter.

Allt du behöver veta för att bygga ett överskott av motståndskraft, tillsammans med viktiga kunskaper och färdigheter som tar din personliga beredskapsnivå till helt nya höjder!


Vid köp kommer du få ett mail med en länk där du kan ladda hem boken.