I lager.

GearAid QuickDry Microfiber Towel

237 kr

Den snabbtorkande mikrofiberhandduken från GearAid är inte bara perfekt till att torka kroppen med efter kvällsbadet vid lägerplatsen då den absorberar 5ggr sin egen vikt i vatten. Den funkar så klart också att använda som diskhandduk, torktrasa för blöt utrustning eller jaktvapen. Den har en väldigt mjuk och behaglig känsla mot huden, utan att upplevas sträv eller "elektrisk" som många andra mikrofiberhanddukar. 

Inte nog med det, handduken är försedd med en med tryckknapp öppningsbar ögla, samt sydda "knapphål" i varje hörn i syfte att kunna användas som solskydd likt en tarp, lättviktsfilt eller på annat sätt spännas upp med hjälp av t.ex paracord eller en Gruntline.

Handduken är antibakteriellt behandlad för att motstå dålig lukt och bakterier. Den packas ner till nästintill obefintlighet och tar således extremt lite plats i packningen. Det medföljer dessutom ett nätfodral med upphängningsögla samt två st dragkedjeförsedda fack som är utmärkta att packa ner t.ex tandborste och tandkräm för att på så vis ha alla dina hygienartiklar samlade i ett och samma litet kit.

Handduken klarar en bra bit över 50 tvättar utan att förlora sin mjuka känsla och högabsorberande förmåga. 

Detta är handduken som kommer bli din ständige följeslagare på alla turer framöver!


Storlek: 77x128cm

Vikt: 180g